Kapat !
Aşkı Memnu dizisinin finali…VİDEO izle-Bilgi Dersanesi

ADS

-

25 Haziran 2010 Cuma

Aşkı Memnu dizisinin finali…VİDEO izle

aski_memnu_final_sahnesi_izle_video.jpg (250×177)Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Aşkı Memnu’da final vaktiydi. Dizinin Veda bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Bihter’in silahla kalbinden kendini vurduğu sahne, ekran başındakileri gözyaşına boğdu.

BİHTER KALBİNE SIKTI
Yasak aşk dizinin son bölümünde tüm çıplaklığıyla ortaya çıktı. Bihter ve Behlül’ün yasak aşkını öğrenen Adnan Bey soluğu Bihter’in yanında aldı. Ancak Bihter göğsüne silahı dayamış ve karşısında Behlül vardı. Bihter kalbine sıktı.. Beşir öldü.. Kızının ölümüne dayanamayan Firdevs Hanım felç geçirdi.

KOPARTAN REPLİK
Behlül, Robinson Crusoe görüntüsüyle Bihter’in mezarı başında kötü bir tiradla izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı. Hele bir replik vardı ki biraz da olsa duygusallaşan izleyiciyi ekran başında koparttı. Klasik Behlül cümlesi BEHLÜL KAÇAR.. Evet Behlül’ün veda cümlesi oldu..

İşte Behlül’ün o veda sahnesi:
NİHAL HASTANEDE Nihal hastanelere düştü. Adnan Bey kızının başından bir an bile ayrılmadı. Dizinin tek kârlı çıkanı vardı.. Matmazel… Dizinin son sahnesinde Adnan Bey, Nihal, Bülent ve Matmazel yalıyı terk ederek diziyi sonsuza uğurladı.. İşte milyonları ekrana kilitleyen Aşkı Memnu Dizisi’nin final sahnesi:

AŞK – I MEMNU VEDA BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Aşk-ı Memnu Veda Özet 1:
Aşk-ı Memnu Veda Özet 2:

TwitterTwitter Takip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template