Kapat !
En Uzun tenis maçı isner mahut maçı izle video-Bilgi Dersanesi

ADS

-

25 Haziran 2010 Cuma

En Uzun tenis maçı isner mahut maçı izle video

Wimbledon 1.tur maçında karşılaşan John Isner ve Nicolas Mahut arasında oynanan karşılaşma tenis tarihinin en uzun maçı olarak tarihe geçti.
Wimbledon 1.tur maçında karşılaşan John Isner ve Nicolas Mahut arasında oynanan karşılaşma tenis tarihinin en uzun maçı olarak tarihe geçti. İşin ilginç yanı Salı günü başlayan maç Çarşamba da bitmedi. Bu farklı mücadeleye Perşembe günü devam edilecek. Maç yaklaşık 10 saatten beri oynanıyor ve bitmek de bilmiyor.

Tüm zamanların en uzun karşılaşması:

HEYECAN BUGÜNE TAŞINDI
Toplam 174 dakika süren 4 set sonunda eşitlik bozulmadı ve maçın kalan bölümü Çarşamba’ya taşındı. Öğlen saatlerinde başlayan mücadele Çarşamba da sona ermedi. İlk gün oynanan 174 dakikanın üzerine 426 dakikada daha eklendi ve heyecan Perşembe’ye taşındı.

Tarihe geçen maçın ilk setini 6-4 Isner kazandı. 2 ve 3. setleri 6-3 ve 7-6 kazanan Mahut setlerde 2-1 öne geçti. Isner 4. seti 7-6 alarak skoru 2-2′ye getirdi. Karşılaşmanın 5. setinde oyunlar 6-6 olunca, kural gereği “Tie-break” uygulanmaması nedeniyle, taraflardan biri oyunlarda 2 farklı öne geçene kadar sete devam edildi. Fakat yine olmadı…

1. TURDA TAKILDILAR
İKİ raket toplamda 163 oyun oynayarak tenis tarihinin bir maçta en çok oynanan oyun rekorunu da kırdılar. İlk 4 sette 45 oyun çıkartan ikili son sette tamı tamına 118 kez karşı karşıya geldi. Ve tüm bunlardan sonra hava yine karardı ve maç komiseri mücadeleyi bugüne erteledi.. İşin garibi ise bugün Wimbledon’da 2. tur maçları bitiyor ve bu ikili hala 1. tur maçlarına devam edecekler. Eğer birisi bu maçı kazanmaya karar verirse aynı gün 2. tur maçına çıkmak zorunda kalabilir.

Galeri Başlığı

Galeri Başlığı

TwitterTwitter Takip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template