Kapat !
istanbul'da yağış nedeniyle okullar tatil edildi-Bilgi Dersanesi

ADS

-

7 Haziran 2010 Pazartesi

istanbul'da yağış nedeniyle okullar tatil edildi

İstanbul'da yağış

istanbul'da etkili olan yağış nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan basın açıklamasında kentte sağanak yağış beklentisi nedeniyle öğleden sonra okulların tatil edildiği açıklandı. Yazılı açıklamada şöyle denildi:

"İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün yazısı gereğince; İlimizde halen aralıkla devam eden sağanak yağışların öğle saatlerinden itibaren kuvvetini arttırarak yarın öğle saatlerine kadar şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara neden olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek muhtemel olumsuzluklara karşı 07/06/2010 Pazartesi günü her tür ve derecedeki yaygın ve örgün eğitim kurumları saat 12:00 itibariyle 1 gün tatil edilmiştir"

Öte yandan İstanbul Valiliği İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, sağanak yağış uyarısı yaparak vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Ayrıca özürlü kamu personelleri bugün idari izinli sayılacağı belirtildi.

Yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün 07.06.2010 tarihli meteorolojik uyarasında ilimizde halen aralıklarla devam eden sağanak yağışların öğle saatlerinden itibaren kuvvetin artırarak yarın öğle satlerine kadar şiddetli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlara neden olacağının tahmin edildiği bildirilmektedir.

Meydana gelebilecek muhtemel olumsuzluklara karşı valiliğimiz koordinasyonunda Kamu Kurum ve Kuruluşları teyakkuz halindedir. Ayrıca özürlü kamu personelleri bugün idari izinli sayılacaktır"

TwitterTwitter Takip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template