Kapat !
Survivor 17 ağustos oğuzhan elendi izle video seyret-Bilgi Dersanesi

ADS

-

17 Ağustos 2010 Salı

Survivor 17 ağustos oğuzhan elendi izle video seyret

Survivorda Oğuzhan Elendi

16 Ağustos survivorda dokunulmazlığı kazanan İhsan oldu. Merve en çok oyu alarak düelloya çıktı ve İhsan'ın söyleyeceği kişi ile MErve düello yapacaktı. İhsan dan süpriz bir isim geldi. Herkes Aydın'ı der diye beklerken, o Oğuzhan'ı söyledi. Merve için Oğuzhan kolay bir rakipti.oüuzhan eroğlu

Düello oyunu dayanıklılık gerektiren bir oyundu ve Oğuzhan yaşınında verdiği dezavantajdan dolayı pek fazla dayanamadı, yarışmaya veda etti.

Geçen haftaki Merve'nin sürprizinden sonra, bu hafta uzun tartışmalar yaşandı. 4 erkek, Merve'ye karşı cephe almış durumda.

Bu haftaki ödülü kazanan ve seçeceği iki kişiyi bekleyen şunlardı: Uçakla Panama City'ye gidilecek, orada Limuzinle bir restorana gidilecek, canlı müzik dinlenecek, limitsiz yemek yenecek ve sonrasında meşhur yürüyen diskotek üzerinden hem dans-müzik-eğlence hem de Panama City turu...

Ödül oyununda balık şeklinde, içleri su olan birer düzenek hazırlanmış. Yarışmacılar üzerine ata biner gibi oturacaklar ve düzenekteki musluğu açacaklar ve su boşalmaya başlayacak. Su azaldıkça, düzenek üzerinde oturmak zorlaşacak ve düzenek sallanmaya başlayacak. En uzun süre kalan yarışmayı kazanacaktı. Dayanma sırası şöyle oldu: Oğuzhan, Ertan, Aydın, İhsan, Merve. Buna göre ödül oyununu Merve kazandı. Merve, Ertan ve Oğuzhan'ı seçti ve ödüle birlikte gittiler. Limuzinde Panama güzeli (Miss Panama) onlara eşlik etti.

Bu arada Acun Ilıcalı, Ertan'a Bursaspor'un şampiyon olduğunu söyledi. Bursaspor'un kupa töreninden görüntüler ve Sercan Yıldırım'ın Ertan'a selam söylediği videoyu gösterdi.

Dokunulmazlık oyununda her yarışmacı için birer kule hazırlanmış ancak kulenin merdiven basamakları takılmamış. 10 tane basamak sudan ve kum altından toplanacak, sonra bütün basamaklar doğru bir şekilde merdivene monte edilip yukarı çıkılacaktı. Yukarı çıkıp bayrağı çeken ilk yarışmacı kazanacaktı. Basamak sayıları şöyle oldu: İhsan (10), Aydın (7), Oğuzhan (3), Merve (0), Ertan (0). Buna göre dokunulmazlık oyununu İhsan kazandı.

Ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın bir sürprizi vardı. Kilosunu merak eden yarışmacılar için tartı getirmişti. Yarışmacıların yarışmadan önceki ve şimdiki ağırlıkları şöyle Merve 50-46, Oğuzhan 92-77, Ertan 85-73, Aydın 82,5-71, İhsan 93-77,5 kg. Uzun tartışmalardan sonra oylamaya geçildi. Merve 3 oy, Aydın 1 oy aldı. İhsan'ın tercihiyle birlikte Merve ve Oğuzhan düelloya kaldı. Düelloda, özel olarak hazırlanan sandalyelerde uzun süre oturan kazanacaktı. Oyunun zorluğu, oturuş açısının 90 dereceden fazla olması nedeniyle bel ve bacaklara aşırı yük gelmesiydi. Düelloyu Merve kazandı ve Oğuzhan elendi
TwitterTwitter Takip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template