Kapat !
Kardeş olduğunu öğrenen evli çift-Bilgi Dersanesi

ADS

-

1 Haziran 2010 Salı

Kardeş olduğunu öğrenen evli çift

Yıllar sonra şok eden gerçek!

Yıllar sonra şok eden gerçek!

İrlanda’nın Leinster vilayetinde yaşayan birbirlerine aşık olan çift, yıllarca beraber yaşayıp çocuk sahibi olduktan sonra kardeş olduklarını öğrendi.

İngiliz basını DailyMail'de yer alan hebere göre oğullarının ileride zorluk yaşamasını istemedikleri için James ve Maura takma isim kullanan çift, yıllar sonra kardeş oldukları gerçeğiyle ne yapacaklarını şaşırdıklarını söyledi.
Yıllardır annesiyle görüşmeyen James eşinin ısrarı üzerine annesini arayarak tüm gerçek ortaya çıktı.
Annesi eşinin ne iş yaptığını sormasıyla tüm hayatlarının birden değiştiğini belirten James, inanılmaz bir üzüntü ve şok yaşadıklarını ancak çocukları olması nedeniyle ayrılmamaya karar verdiklerini söyledi.
DNA testiyle aynı babadan kardeş oldukları kanıtlanan James ve Maura, bu durumun sorumlusunun genç adamın gerçek kimliğini öğrenmesini engelleyen yasal sistem olduğunu söylüyor.
James’in annesi 1980’li yıllarda James ve Maura’nın babası ile kısa bir ilişki yaşamış ve bu ilişkiden hamile kalmış.
UZUN YILLAR HİÇ HABER ALAMAMIŞ...
Bir süre sonra başkasıyla evlenen kadın James’in gerçek babasına çocuğun ondan olmadığını söylemiş. Bu durumdan şüphelenen James’in gerçek babası yıllarca oğlunu arayıp bulduktan sonra dava açmış. Ancak mahkeme sonucunda gerçeğin o sırada 5 yaşına gelmiş olan James’e söylenmemesi yönünde karar çıkmış.
TwitterTwitter Takip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template