Kapat !
17 Ağustos 2010 Kemal Kılıçdaroğlu Aydın Konuşması Video İzle-Bilgi Dersanesi

ADS

-

18 Ağustos 2010 Çarşamba

17 Ağustos 2010 Kemal Kılıçdaroğlu Aydın Konuşması Video İzle

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Aydın İl Başkanlığı İl Başkanı Tunç Aytur Başkanlığında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu nun geleceği 17 Ağustos 2010 Salı günü için yoğun çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta belirlenen yeni Kadın Kolları İl Başkanı Saadet Kavasgil ve Gençlik Kolları İl Başkanı Anıl Kösehancı başta olma üzere Aydın ve İlçelerinde Aydın İstasyon Meydanında yapılacak Miting öncesi yoğun çalışmalar devam ediyor. Miting 18.30 da gerçekleşrilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) bugün Sabah Saat 10.00 da Turistik Park ta yenilenen Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil ve Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Anıl Kösehancı yı tanıttı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 17 Ağustos ta Aydında

Dün itibariyle belli olduğunu belirten CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun 17 Ağustos Salı günü Saat 18,30 da Aydın İstasyon Meydanın da miting yapacağını bildirdi. Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlu Aynı gün 14,30 da Muğla da Miting yaptıktan sonra Aydına gelecek. Aydın Mitinginden sonra ise Otoyol dan İzmir e geçecek. CHP Mitinginde İstasyon meydanın vatandaşlar tarafından fazlasıyla doldurulacağını söyledi.

TwitterTwitter Takip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template