Kapat !
Ramazan programları, yeni yapımlar Yayın saatleri-Bilgi Dersanesi

ADS

-

18 Ağustos 2010 Çarşamba

Ramazan programları, yeni yapımlar Yayın saatleri

Kısa kısa Ramazan ekranı ve yeni yayın dönemi:


Samanyolu: Hamdullah Öztürk'ün sunumuyla 'İftar Zamanı', 16.45'te ekrana gelecek. Gecenin Bereketi'ni ise sahur vaktinde Harun Tokak ve Gürkan Vural sunacak.

atv:Fuat Kozluklu’nun sunduğu atv ana haber 19.00’da izleyiciyle buluşuyor. Atv’nin sahur programı 3.15’te ekrana gelecek. Kanalın yeni transferi Bizim Evin Halleri 17.30’da ekrana gelirken Elveda Rumeli de bugün başlıyor.

Kanal A: Ertuğrul Erkişi'nin sunduğu İftar Sevinci 17.40'ta ekrana gelecek.

tv8: Sunay Akın'ın 18.00'de Sünbül Efendi Camii avlusundan gerçekleştireceği ilk Mahya Işıkları ile Ramazan süresince tv8 ekranlarında olacak.

Star TV: Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftara Doğru, 17.30'da ekrana gelecek. Uğur Dündar’ın sunduğu Ana Haber 19.00’da başlayacak."Mesut Yar'la Uyan Türkiye" yeni yayın dönemiyle birlikte başlıyor 6.40’tan itibaren ekranlarda olacak.

Kanal 1: Murat Bardakçı'nın sunumu ve Dr. Erhan Afyoncu'nun yorumlarıyla 'Sahur Meclisi', 03.00'te canlı olarak yayınlanacak.

Show TV: Ramazan ayı boyunca Show TV ekranları Ahmet Özhan'ın sohbeti, ilahiler ve kutsal mekanlarla canlanacak. 30 gün boyunca dilden dile dolaşan türbe , dergah, tekke, mevlevihanelerin hikayeleri izleyici ile paylaşılacaklar. Yayın saati: 17.00 tekrarı 03.00. Ayrıca Var mısın Yok musun da bugün itibariyle başlayacak.

Kanal D: M. Ali Birand’la Ana Haber bugün 19.00’da başlayacak. Kanalda sahur ve iftara özel program yok. Gece Allah’ın Kılıcı adlı dizi ekrana geliyor. Geçen yıldan devam eden programlar ve dizelerin birçoğu yayına başlarken, yeni yapımlar da ekrana gelecek.

TVNET: Araştırmacı-Yazar Fatih Çıtlak'ın sunumuyla 'İşte Ramazan' programı, Ramazan ayı boyunca her akşam farklı konu ve konuklarıyla, Ortaköy Mecidiye Camii'nin bahçesinden iftar sofralarına konuk olacak. Yayın saati: 18.00

Fox Ana Haber saat 22.00'de
FOXRamazan programları, yeni yapımlar...oğan Şentürk'ün Haber Genel Yayın Yönetmenliği'ni, Murat Keskin'in Haber Koordinatörlüğü'nü yaptığı Fox Ana Haber bugünden itibaren saat 22.00'de yayınlanacak.

TRT’den Ramazan’a özel programlar

TRT, Ramazan ayına özel programlar hazırladı. Kanalda gün boyu canlı yayınlarla Ramazan farklı açılardan işlenecek.

Yaşayan Peygamber TRT 1/ 06.30

Bir Ramazan Sabahı TRT 1 / 10.30

Ramazan Geldi Hoş Geldi TRT 1 / 17.35

Ramazan Sevinci TRT 1 / 18.00

Halil Necipoğlu ile Ramazan Sohbeti TRT 1 / 01.30

Sultanahmet'te Sahur Zamanı TRT 1 / 03.30
TwitterTwitter Takip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template