Kapat !
Sony'den yüksek kapasiteli yeni Play Stationlar-Bilgi Dersanesi

ADS

-

18 Ağustos 2010 Çarşamba

Sony'den yüksek kapasiteli yeni Play Stationlar

Sony'den yüksek kapasiteli yeni Play Stationlar
18 Ağustos 2010 Çarşamba, 17:51:04

HABERTURK.COM
EKONOMİ SERVİSİ

Sony Almanya'nın Köln kentinde yapılan Avrupa'nın en büyük oyun fuarı Gamescom'da yeni Playstationları görücüye çıkardı. Yeni modellerin şu an piyada olanlardan farkı daha büyük harddiske sahip olmaları.

Şu an satışta olan 250GBlık modelin yerini alacak olan 360GBlık PS3'ün Play Satation2un hareket sensörlü aparatı Move ile birlikte özel paket fiyatı ile satılacağı açıklandı.

Sony yetkililerinin açıklamasına göre Ekim'den itibaren 120GB'lık model satıştan kaldırılırken yerini aynı fiyata 160GB'lık versiyonu alacak.


Sony, böyle bir ürün yükseltmesine gitme nedenleri olarak gün geçtikçe artan indirilebilir oyun ve film arzı olduğunu söyledi.

Yeni hareket sensörlü konsolu Move'un İngiltere'de 15 Eylül'de satışa çıkartılacağı fuardaki heyecan veren açıklamalardan biri oldu. İngiltere'deki satış fiyatlarının hareket sensörü için 34.99 Sterlin, navigasyon cihazı için 24.99 Sterlin ve başlangıç paketi için de 49.99 Sterlin olacağı belirtildi.

Haftabaşında Microsofot da Xbox konsolunun İngiltere'de 10 Kasım'da raflardaki yerini alacağını açıklamıştı.

Hali hazırda Xbox sahibi olanlar için Kinect'e sahip olmanın maliyeti 129.99 Sterlin olacak ve yanında bir bedava oyun hediyesi ile birlikte satılacak.

Nintendo'nun 3DS'inin ise önümüzdeki sene Mart'tan önce satışa sunulması bekleniyor.

TwitterTwitter Takip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template